Kurser

Aktuelle kurser

Kom godt i gang med sæsonen og deltag i vores kurser på mindre hold og tidsperioder.
Hvis der ikke er planlagte kurser – kan du altid kontakte Proshoppen for at få arrangeret et kursus – til netop din gruppe. Se evt. eksempler nedenfor under ‘Øvrige kurser’.

Planlagte kurser:

Søndagskurser:

Vi har som noget nyt i år planlagt en række søndagskurser, hver søndag med et nyt tema.

Så har du lyst til et alternativ til “Gå til golf” hvor der trænes lidt mere intensivt, da der er færre på holdene, er dette en god mulighed.

Du kan melde dig på en søndag eller du kan melde dig til flere i løbet af sæsonen.

Øvrige kurser

Kurser med 3-4 personer hvor man kommer i dybden med din forståelse og din teknik

Vores mål med disse kurser er først og fremmest at gøre dig til en bedre golfspiller, men også give dig bedre fornemmelse for de enkelte slag, samt at give dig en bedre forståelse for sammenhængen mellem teknikken og boldflugten.

Så vil du med tiden udvikle din evne til at rette dig selv til træning. På kurserne vil du blive udfordret omkring din refleksion og din fornemmelse af de pågældende slag, og vi vil give dig nogle øvelser til din træning, for at motiverer dig. Det skulle gerne ende ud i, at din golf bliver sjovere.

Kontakt os i Proshoppen, for at høre nærmere. Eller ring eller mail til os.

Intensivt kursus i Lange slag

Kom i dybden med dine slag. Gennemgang af dit sving på video og få en bedre fornemmelse for den optimale bevægelse. Planlæg selv en tid sammen med med 3 andre – pris er ved 4 personer i 2 timer.
Prisen pr. kursus:
kr. 400 pr. person

Intensivt kursus i Indspil

Kom i dybden med dine indspil og spar slag. Gennemgang af de forskellige indspil, samt bunkerslag og putning. Planlæg selv en tid sammen med med 3 andre – pris er ved 4 personer i 2 timer.
Prisen pr. kursus:
kr. 400 pr. person

Trackmann kursus

Spændende kursus med vores værktøj ”Trackmann” som måler alle dine slag meget præcist. 2 timers kursus med max 3 personer. Her får du et præcist indblik i hvordan din bold flyver og hvorfor. Dette vil give en meget bedre forståelse for ”dit sving”. Planlæg selv en tid sammen med med 2 andre – pris er ved 3 personer i 2 timer.
Prisen pr. kursus:
kr. 600 pr. person