Teknologiske hjælpemidler

I golf bruger vi også teknologi og andre værktøjer. Nedenfor en kort gennemgang af de væsentligste værktøjer, som vi bruger i forbindelse med lektioner og kurser.

Trackman


I forbindelse med individuelle lektioner og kurser tilbyder vi  analyse af dit golfsving/slag ved hjælp af Trackman.

TrackMan er en radar, der måler både køllens og boldens bevægelse i 3D. Det er dermed muligt at få præcise data på køllehovedets hastighed og bevægelsesretning ved impact, samt boldens udgangshastighed, udgangsvinkel, rotationshastighed (spin), carry længde og meget mere.

Disse data kan hjælpe med at dokumentere og visualisere resultatet af dine slag, og dermed være med til at optimere dine slag.

SAM PuttLab


43% af alle golfslag sker på green. Erfaringen siger, at god og effektiv læring handler om præcis feedback. I forbindelse med lektioner og kurser tilbyder vi den mest effektive teknologi via SAM PuttLab til sikre en bedre oplevelse på green.

SAM PuttLab er verdens mest præcise og omfattende analyse- og trænings-værktøj til den svære putning.

GASP Video

Vi bruger det avancerede GASP Video Software, således at vi i forbindelse med lektioner og kurser, kan foretage den mest optimale optagelse af dit slag, for at give den bedst mulige og mest visuelle feedback, således at det bliver lettere at optimere dit slag.