Handelsbetingelser:

Handelsbetingelser for træning:

Søllerød Golfklubs Proshop
Brillerne 9
2850 Holte
CVR: 13982783
tlf. 45801877
mail: proshoppen@cpg.dk

Booking af lektioner:

Booking af lektioner, fællestræning og kurser sker som udgangspunkt via Golfbox, men du kan kontakte os i shoppens åbningstider eller via mail eller telefon, hvis du har brug for vores hjælp.

Betaling:

Ved bestilling af en lektion eller tilmelding til fællestræning eller kurser, sker betaling via Golfbox med det samme.

Prisen fremgår af Golfbox, og er inklusiv moms. Prisen er den til en hver tid gældende dagspris som fremgår af Golfbox.

Fortrydelsesret:
Bestilling og betaling af lektioner og kurser er bindende og du har ikke fortrydelsesret, jf. Forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 12.

Kontakt ved ændring eller aflysning:
Aflysning eller ændring af booket lektion, fællestræning eller kursus skal ske ved at kontakte proshoppen på 45 80 18 77 eller på mail til proshoppen@cpg.dk, med oplysning af DGU-nummer samt ønske om ændret tid.

Aflysning/ændring af enkeltlektioner ( ikke 10- eller 5-turskort):

Afbestiller eller ændrer du din enkeltlektion 24 timer før træningen skal begynde, vil du få refunderet din fulde betaling. Ved aflysning eller afmelding senere vil din betaling ikke blive refunderet. 

Aflysning/ændring af lektioner på et 10 – eller 5-turskort:

Afbestiller eller ændrer du en lektion som er en del af et 5-turs, eller 10-turskort, kan dette ske op til 2 timer før træningen påbegyndes, og lektionen vil ikke blive fratrukket dit rabatkort. Afbestilling eller ændring senere end dette vil tælle for en lektion.

Aflysning/ændring af kursus og Fællestræning:

Tilmelding til kurser og fællestræning er bindende og kan ikke ændres eller refunderes.

Det er således dit eget ansvar, at du kan deltage på de angivne datoer. Såfremt der er en dato du ikke kan deltage, kan du kontakte os og høre om der er mulighed for at deltage på et andet hold en anden dag, som erstatning. Vi kan dog ikke garantere dette. Din tilmelding er personlig og kan ikke overdrages til andre, hvis ikke du selv kan gøre brug af den.

Forbehold for ændringer og aflysninger:

Vi tager forbehold for ændringer pga af vejrforhold, fravær eller sygdom hos trænerne. Hvis en lektion eller træning aflyses, vil vi kontakte dig på det i Golfbox angivne kontaktnummer, og du vil blive tilbudt en ny tid/træning – evt på et andet hold, hvis ikke du kan deltage på det tilbudte tidspunkt.

Reklamation:
Er du utilfreds med en af vores ydelser, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt, så vi kan finde en løsning.

Klage:
Ønsker du at klage over en ydelse købt hos Proshoppen, bedes du i første omgang kontakte os på proshoppen@cpg.dk eller telefon 45801877, så vi kan prøve at finde en løsning. Hvis ikke vi kan nå til enighed, kan du klage til

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her –http://ec.europa.eu/odr 

Handelsbetingelserne er senest opdateret i februar 2022